Selskapet DS Maskin AS er en pålitelig samarbeidspartner for små og store prosjekter. Vi er klare til å hjelpe deg/dere med nye prosjekter, alt fra planlegging til ferdigstillelse. Vår ekspertise er anleggsgartner- og grunnarbeid. Vi påtar oss alt fra enklere små jobber i private hager/gårdsplasser til store, mer kompliserte anleggsjobber ( store boligprosjekter, veiprosjekter, parker etc. ), alt utført med en høy profesjonell standard. Vi arbeider primært i Oslo, Akershus og Østfold.

    DS Maskin AS ble etablert i 2013, men har en kyndig, effektiv og erfaren stab med ansatte. Daglig leder har lang erfaring fra bransjen, og legger stor vekt på god og fagmessig utførelse. Dette sikrer deg som kunde god kvalitet og fordelaktig pris på prosjektene. Vårt moderne utstyr, ekspertise og erfaring vil sikre deg et godt kvalitetsresultat som vil vare lenge.    

    Vi er opptatt av å følge de til enhver tid gjeldende lover og regler, samt å utføre arbeidet på en miljøvennlig måte for å tilfredsstille alle krav, samt våre kunder. Vi er gode på fleksible løsninger. Du finner tidligere prosjekter vi har gjort under “ Referanser “. Vi skaper et miljø hvor du kan føle deg bra. Det er dette vi jobber for hver dag!

    Hvis du ønsker å forandre din hage / utemiljø / gårdsplass, men er usikker på hvordan, kontakt oss gjerne. Sammen finner vi en løsning, og du vil få gode idéer, profesjonelle råd og detaljerte svar på dine spørsmål.

   Vi har alt nødvendig utstyr for å utføre arbeidene. Vi har 5 gravemaskiner, en 14-tonn maskin, tre 8-tonn maskiner og en minigraver. 2 lastebiler med tipphengere, beltedumper, 14 meter teleskoptruck, Kramer 750 hjullaster og en Optimas H88 steinleggemaskin for store arealer med belegningsstein.                     

                                                                                                                                         

 

Adresse DS Maskin AS , Org.Nr.911641917, Åssiden 20, 1860 Trøgstad
E-post post@ds-maskin.no
Telefon +47 468 605 85